Retreat Programok

Gondos tudatossággal kialakított tér és programok kezdőknek és az elkötelezett rajongóknak egyaránt.

A kundalini jóga alapjaira épülő workshopjaink egy transzformatív élményt ígérnek azoknak, akik elkötelezettek a testi- és lelki egészségük javítása iránt. Akár mindennapi kötelességektől való eltávolodásra vágysz, akár hatékony stresszoldásra, akár a testeddel való foglalkozásra, tudatosan strukturált óráink a holisztikus megújuláshoz vezető kapuként működnek.

Tartalmas programkínálat

MINDEN HÉTEN SZERDÁTÓL VASÁRNAPIG.

Az első napon betekintést nyerhetsz az elvonulás alapjaiba, megismerkedhetsz az oktatóinkkal és azokkal az alapvető gyakorlatokkal, amelyekre a további workshopok épülnek.

17:00 - 17:45

__

Kundalini jóga elmélet

18:00 - 19:30

__

Kundalini jóga óra


Ezt a négy napot tudatosan úgy alakítottuk ki, hogy segítsen a teljes potenciálodat megnyitni egy transzformációs élményen keresztül, azzal a céllal, hogy otthonra lelj önmagadban és a szívedben, hogy jelen légy az életedben. Egy ilyen összetett átalakítuláshoz szívből ajánljuk a teljes négynapos jógaprogramon való részvételt, ahol igazán csak magadra koncentrálsz.

Minden nap más-más aspektusra fókuszálunk:

Csütörtök

Stresszoldás

Péntek

Gyógyítás

Szombat

Megfiatalodás

Vasárnap

Inspiráció

Csütörtök

Stresszoldás

Péntek

Gyógyítás

Szombat

Megfiatalodás

Vasárnap

Inspiráció

09:00 - 10:00

Kundalini jóga elmélet A reggelt a gyakorlatok alapozásával kezdjük, melyekre a nap további része épül. Az első napi workshop inkább bevezető és elméleti jellegű, és ahogy haladunk a hét vége felé, az órák egyre intenzívebben mennek át gyakorlatba.

10:00 – 10:15

Teaszünet

10:15 – 11:45

Reggeli Kundalini jóga Minden reggel más kriyát és meditációt gyakorlunk. A hangsúly a kriya áramlásán van, mely meghatározott gyakorlatok és meditációk sorozata. A testtartás gyakran hosszabb ideig tartott, egészen addig a pontig, ahol az elme megadja magát és átadja helyét a belső bölcsességnek. A kriyát relaxáció és általában meditáció követi. Minden kriyának és meditációnak meghatározott célja és hatása van.

11:45 – 12:00

Teaszünet

12:00 – 13:00

Elméleti előadás Minden nap a Kundalini gyakorlatban leggyakrabban használt mantrákat tárgyaljuk. A mantra egy szótag vagy szó, amely segít az elmének összpontosítani, és a tudatosságot emeli a jelentése, maga a hang, a ritmus, a hangszín és a nyelv reflexológiája révén a szájpadlás.

Mantra és meditáció Az óra során a különböző kéztartások, mantrák és meditációk kombinációja pozitív hatást gyakorol a tudatalattira, lehetővé téve számára, hogy feloldja azon korlátozó hiedelmeket és mintákat, amelyek egyébként elérhetetlenek lennének.

13:00 – 14:30

Ebéd

14:30 – 16:00

Délutáni Kundalini jóga Minden nap egy meghatározott kriya gyakorlása a cél, hatékony és erőteljes gyakorlatokkal, kiegészítve pránájámával, meditációval és mantrával. Ezek mind a mindennapi rutinból való kilépéshez való eszköztárat gyarapítják.

16:00 – 16:15

Teaszünet

16:15 – 17:00

Gong és mantra meditáció Ismerkedj meg egy kiválasztott mantrával és meditációval, amely elmélyíti a napi tapasztalatod a tudatosság útján. A napot egy jól megérdemelt gong relaxációval zárjuk, elengedve mindent, ami visszatart minket attól, hogy szívből éljük az életünket, önmagunk legyünk a mindennapokban.


Tudatosan tervezett programok

Programunk a világ minden tájáról származó Kundalini jóga tanárok tudatos tervezésének az eredménye, akik szerteágazó tapasztalatukkal teszik még hitelesebbé a gyakorlást. Oktatóink nemcsak a fizikai aspektusokra helyezik a hangsúlyt, hanem arra is, hogy a mai rohanó világban az egyén hogyan élhet teljes életet a mindennapi stressz kihívásai közepette is. Elvonulásunk egyedülálló Európában, amely ötvözi a hagyományos jóga elvonulások, a meditációs elvonulások és a méregtelenítő elvonulások elemeit.

A kundalini jóga erőteljes légzéstechnikákat és meditációs gyakorlatokat tartalmaz, amelyek rendkívül hatékonyan csökkentik a stresszt és a szorongást. Olyan eszköztárat ad, aminek segítségével nyugodt és kiegyensúlyozott maradhatsz kihívást jelentő helyzetekben.

Javulhat a döntéshozatali képesség és fokozódhat a kreativitás, ami akár az üzleti életben is rendkívül hasznos lehet.

A testhelyzeteket (kriyak) dinamikus mozgásokkal és nyújtással kombináljuk, ami hozzájárul a fizikai egészséghez, a rugalmassághoz és a vitalitás javulásához. Az egészséges test elengedhetetlen a tartós sikerhez.

A testben lévő energiaközpontok (csakrák) kiegyensúlyozásán dolgozunk. Ez az egyensúly segít hatékonyan gazdálkodni az energiával, megelőzve a kiégést és a kimerültséget, amelyek gyakori kihívások az üzleti életben.

A gyakorlók gyakran számolnak be fokozott intuícióról és arról, hogy jobban bíznak a megérzéseikben. Ez értékes eszköz lehet a megalapozott üzleti döntések meghozatalában.

A mentális és érzelmi ellenálló képességet fejlesztjük, lehetővé téve, hogy a kudarcokból és kihívásokból is felemelt fejjel tudj új erőt meríteni.

Holisztikusan közelítjük meg a jól(l)étet, és foglalkozunk a fizikai, mentális és spirituális aspektusokkal. Ez tökéletesen illeszkedik a siker eléréséhez, miközben fenntartja az általános egészséget és egyensúlyt.

A Kundalini híres arról, hogy képes felébreszteni és aktiválni a szunnyadó energiát, ami mélyreható belső átalakulásokhoz vezet. Segít, hogy kiaknázd a teljes potenciálodat, elősegítve a személyes növekedést és az önmegvalósítást.

Ösztönzzük a mély önvizsgálatot és az önismeretet, a kundalini segít tisztábban megérteni erősségeidet, gyengeségeidet és értékeidet, amelyek döntő fontosságúak az üzleti életben és az életben.

A csoportos gyakorlás elősegíti a közösség és a támogatás érzését. Olyan hasonlóan gondolkodó emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik bátorítást és inspirációt nyújthatnak az utadon.

Központunk nem csupán egy hagyományos elvonulás nyugalmát kínálja, hanem egy olyan élményre hív, ami áthatol a fizikai komfortzónádon, hogy a mentális tisztánlátás és a lelki megújulás forrásaihoz vezessen.

Közelgő különleges események

Nyári Spa ajánlat

A napsütéses nyári napokon pihenjen a szálloda úszómedencéjében, panorámaszaunájában és óriási jacuzzijában.

A séf szezonális menüje

"Hagyom, hogy a szezonalitás inspiráljon engem, hogy élvezetes ételeket és menüket hozzak létre"- Gergő Gullner Gergő séf.

Korlátozott idejű ajánlatok

Ha egy okot kerestél, hogy kiszakadj a hétköznapokból...

Gyakran ismételt kérdések

A teljesen kezdőket éppúgy várjuk, mint a tapasztalt jógikat. A tapasztalat nem számít! 🙂

A workshopokon minden korosztályból és nemből várják az idősebb és fiatalabb érdeklődőket.

A légkondicionált kupolához kényelmes ruházatot ajánlunk, amelyben szabadon mozoghat. A leggings és egy kényelmes póló tökéletes a hölgyeknek. A foglalkozásokon mezítláb, vagy zokniban szoktunk részt venni, de érdemes lehet papucsot hozni, a kényelmesebb mozgás érdekében az öltözők, a kupola és az étterem között.

Az amerikai oktató a foglalkozásokat angol nyelven (angol alapszint) fogja levezetni, amelyet magyarra tolmácsolunk.

© 2024, Normafa Hotel

Docler Holding csoport tagja