Inspiráló terek

terek

A lélek edzése, a test ápolása

Bemutatjuk legújabb jógaparadicsomainkat - négy egyedi tervezésű teret, amelyekben a modern esztétika és a természet nyugalma zökkenőmentesen ötvöződik. Merüljön el egy olyan környezetben, ahol az egyszerűség találkozik a kifinomultsággal, és ahol a mérsékelt légkör fokozza a jógaútját. Üdvözöljük egy olyan szentélyben, amely meghívja Önt, hogy elmeneküljön a káosz elől, és a jóga gyakorlásán keresztül újra felfedezze belső békéjét.

A Dóm

Varázslatos, gondosan parkosított kertünkben, a pezsgő medence mellett található jógakínálatunk koronaékszere - a legmodernebb jógakupola. 

Ez a rendkívüli helyszín szolgál jógaprogramjaink elsődleges központjaként, idilli környezetet biztosítva a gyakorlóknak, hogy kapcsolódjanak belső énjükhöz. 

A 100 fő befogadására alkalmas Yoga Dome egy olyan tér létrehozása iránti elkötelezettségünk bizonyítéka, ahol a wellness és a természet zökkenőmentesen harmonizál egymással.

A Színházterem

A színházterem átgondoltan van kialakítva, hogy biztosítsa az Ön legnagyobb kényelmét. 

A padló hatékony padlófűtéssel van felszerelve, amely hangulatos légkört teremt, amely ösztönzi a pihenést és a koncentrációt. A helyiséget a legmodernebb hang- és fénytechnika egészíti ki, amely magával ragadó érzékszervi élménnyel fokozza a jógagyakorlatokat. 

Lépjen be egy olyan térbe, ahol a padló melegsége találkozik a legmodernebb audio- és vizuális elemek ragyogásával.

Jóga szobák

Fedezze fel további rendezvénytermeinket, amelyeket átgondoltan úgy terveztünk, hogy megfeleljenek a különböző jógagyakorlatoknak, változatos környezetet kínálva.
A terek célja a a holisztikus jólét növelése.

A Vadász terem

A Vadász terem ingatlanunk egyik legélénkebb tere, zökkenőmentesen ötvözi az elegáns designt a legmodernebb AV-technológiával, a vendégek kényelmét előtérbe helyezve. A buja kertekre nyíló kilátást keretező, nagyméretű ablakok révén ez a terem természetes fényben úszik, és élénkítő légkört teremt a legfeljebb 30 résztvevős jógaeseményekhez.

A Bikram jóga terem

Szállodánk Bikram jógaterme, amely a Bikram jóga gyakorlására szolgáló külön helyiség. Legfeljebb 15 fő befogadására tervezték. résztvevők számára. Korszerű jógateremünk hőmérséklet- és páratartalom-szabályozással van felszerelve, így optimális körülményeket biztosít a speciális forró és Bikram jóga gyakorlásához.

A Klasszikus jóga terem

A Klasszikus jógaterem, egy külön erre a célra kialakított helyiség, amelyet a legnagyobb precizitással terveztek meg, hogy megfeleljen a jóga igényeinknek.

Ez a terem tökéletesen alkalmas maximum 12 fős csoportok számára, és kifejezetten a legkülönbözőbb szintű és stílusú jógaórák számára lett kialakítva.

Közösségi terek

Fedezze fel hívogató beltéri és kültéri közösségi területeinket, amelyeket a pihenés és a szocializáció paradicsomaként terveztünk. Ölelje át ezeknek a gondosan kialakított tereknek a harmóniáját, ahol a béke érzése zökkenőmentesen összefonódik a közös pillanatok örömével. Akár egy hangulatos sarokban keres vigaszt, akár a természet által körülvett, élénk beszélgetésekbe szeretne bocsátkozni, közösségi területeink a kapcsolatok ápolásának és az egyensúly megtalálásának menedékei.

Medence

Közvetlenül a medence mellett, világos és harmonikus tér a Normafa Hotel legkeresettebb helyszíne. Ez az inspiráló, intim hangulatú helyszín tökéletes a közös kikapcsolódáshoz vagy akár üzleti megbeszélésekhez egy csendes környezetben.

Spa társalgó

Tapasztalja meg a relaxáció művészetét Spa Lounge-unkban, ahol minden részletet úgy alakítottunk ki, hogy az Ön jólétét fokozza. Akár csendes pihenésre vágyik, akár jóga utáni beszélgetésekbe bonyolódik, ez az oázis arra invitálja, hogy élvezze a nyugalom pillanatait, amelyek meghatározzák a velünk tett utazását.

Normafa terasz

Fedezze fel a nyugodt merengést a Normafa teraszon, amely a fenséges gesztenyefák ölelésében fekszik. Ez a nyugodt oázis, amely csak néhány lépésre van a csodálatos Normafa panoráma kilátótól, arra invitálja a vendégeket, hogy lazítsanak és élvezzék az őket körülvevő lélegzetelállító természeti szépséget.

Inspiráló rendezvényterek

RENDEZVÉNYTERMEINK

Engedje, hogy a Training Center atmoszférája elmélyítse a kötelékeket és ösztönözze az együttműködést.

Rectangle-19-3.png

Egy privát rendezvényt, egy céges eseményt vagy egy csapatépítő tréninget nagyban befolyásol a rendezvényhelyszín hangulata.

Normafa rendezvényterei szerves részét képezik a környező természetes közegnek, miközben a legösszetettebb technikai igényeket is kielégítik. Különböző méretű csoportok (6-tól 110 főig) élvezhetik az itt töltött időt, és érezhetik, ahogy a légkör elmélyíti a kötelékeket és elősegíti az együttműködést.

Training Center

Csúcstechnológiával felszerelt rendezvényközpontunk tökéletesen alkalmas céges és csoportos rendezvények számára.

Medence

Közvetlenül a medence mellett, világos és harmonikus tér a Normafa Hotel legkeresettebb helyszíne. Ez az inspiráló, intim hangulatú helyszín tökéletes a közös kikapcsolódáshoz vagy akár üzleti megbeszélésekhez egy csendes környezetben.

Rectangle-34-6.png

Medence

A Normafa Hotel legizgalmasabb pontja a szabadtéri medence, amely ideális hely a feltöltődéshez és a társas programokhoz. A kellemes háttérzenével és hangulatvilágítással kiegészített medencetér tökéletes helyszíne lehet többek között egyedülálló állófogadásokhoz.

Rectangle-35-3.png

Grill terasz

A Grill terasz gyönyörű gesztenyefák alatt található, mindössze néhány lépésre a városra nyíló csodálatos panorámától. A hatalmas árnyékolók és az üvegpavilon minden rendezvényt időjárásállóvá tesz. A helyszín hangulatát egy egyedi tervezésű Airstream foodtruck emeli ikonikus megjelenésével.

Rectangle-36-4.png

Finding the balance between the constructed and natural environments to ensure that those who spend time here can enjoy the most comfortable experience possible.

© 2024, Normafa Hotel

Docler Holding csoport tagja