Napi Wellness Jegy

10:00 - 21:00

HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap

19,900 Ft

1 fő részére *

1+1 kedvezmény

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy spirituális óráink pozitív energiáját minél több emberrel megosszuk, ezért ezekre az eseményekre résztvevőink extra költség nélkül hozhatnak magukkal plusz egy fő kísérőt.

Kényeztesse magát wellnessközpontunkban, ahol igénybe veheti kültéri medencénket, óriás jakuzzinkat és panoráma szaunánkat.

Luxus elvonulási központunkban mindent megtalál, amire szüksége van egy pihentető és holisztikus wellness-élményhez. Megmártózhat nagy medencénkben, lazíthat jakuzzinkban, vagy lazíthat kényelmes medence- és wellness-társalgóinkban, ahonnan szép kilátás nyílik a természetre.

A társalgóink tökéletes helyet biztosítanak a pihenésre és a feltöltődésre két tevékenység között. Ha egy egyedüli, csendes időtöltésre vágyik, vagy inspirációt érez ahhoz, hogy beszélgetést kezdeményezzen, és kapcsolódjon másokkal, azt ezekben a terekben megteheti. 

Szaunalepedőt és törölközőt biztosítunk, fürdőruha viselése szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a wellness központot csak 14 éven felüliek látogathatják.

A Teljes Program

10:00 - 20:00
Ebéd széleskörű vegetáriánus és vegán étel választékkal

A jegy tartalmazza a vegán/vegetáriánus ebédet és a kültéri wellness használatot (medence, jakuzzi, szauna) az Ön által választott időpontban. A vacsora opcionálisan felár ellenében kérhető, kérjük, érdeklődjön a recepción.

Válassz időpontot:

Kedves Érdeklődő!

Örömmel köszöntünk a hírlevelünkre való feliratkozás kapujában!

Itt mindig elsőként értesülhetsz legfrissebb híreinkről, eseményeinkről, exkluzív tartalmainkról és különleges ajánlatainkról.

Ha szeretnél velünk tartani, add meg az e-mail címed, és mi máris küldjük neked azokat az információkat, amelyek igazán érdekelhetnek!

Köszönjük, hogy csatlakozol hozzánk!

Az izgalmas tartalmak már úton vannak hozzád!

© 2024, Normafa Hotel

Docler Holding csoport tagja