Tudatos kikapcsolódás a város felett

Kundalini jóga hétvégék
és workshopok

Kezdőknek és haladóknak egyaránt

KUNDALINI JÓGA WORKSHOPOK
GONG & MANTRA MEDITÁCIÓ
PRANAJAMA-LÉGZÉSGYAKORLATOK
AMERIKAI & MAGYAR OKTATÓK

„Szeresd önmagad annyira, ahogy szeretnéd, hogy mások szeressenek téged.”

– Yogi Bhajan

Programok

Egész napos, hétvégi programok

Csatlakozz hozzánk egy spirituális elvonulásra, szakadj ki a hétköznapokból, hogy magad mögött hagyhasd a gondokat és a stresszt! Egy olyan holisztikus kalandra invitálunk, amely a kundalini jóga, gong meditáció, a mantra és a speciális lélegzéstechnikák ősi erejét modern megközelítéssel ötvözik. Szabadítsd fel a tested és a lelked komplex, egész napos foglalkozásainkon. Szeretettel várunk egy napra is, akár napijeggyel, akár szállóvendégként, de a mélyebb tapasztalás érdekében javasoljuk, hogy több egymást követő napon vegyél részt.

08:00 Érkezés

09:00 – 10:00 Bevezetés a kundalini jógába, alapok elsajátítása

10:00 – 10:15 Szünet – jóga teák

10:15 – 11:45 Bevezető Kundalini jóga Workshop

11:45 – 12:00 Szünet – jóga teák

12:00 – 12:30 Elméleti előadás

12.30 – 13:00 Mantrázás, meditáció

13:00 – 14:30 Ebéd

14:30 – 16:00 Kundalini jóga Workshop

16:00 – 16:15 Szünet – jóga teák

16:15 – 17:00 Gong & Mantra meditáció

Esti vacsorák workshopokkal

Szerdán és pénteken vacsorával egybekötött foglalkozásokat tartunk, ahol a résztvevőknek vegetáriánus és vegán ételeket szervízorunk, azt megelőzően, 18 órai kezdettel pedig különleges workshopokkal segítünk oldani a napi és heti feszültséget.

18:00 – 19:30 Kundalini Jóga óra – 90 perc

19:45 – 21:00 Vegetáriánus, vegán vacsora

18:00 – 19:00 Hangtál relaxáció – 60 perc

19:15 – 21:00 Vegetáriánus, vegán vacsora

Tökéletes napok egy mesés helyszínen

 • A friss levegő és a helyszín pozitív energiái adják az alapot a belső erő felébresztéséhez.
 • A test és lélek harmóniáját a magyar és amerikai jógaoktatók által vezetett jóga gyakorlások, a szezonális alapanyagokból készült vegetáriánus és vegán ebéd, a teaszünetek, a gong és mantra meditáció, valamint légzésgyakorlás teremtik.
 • A mélyebb megértést és a teljes kikapcsolódást pedig az elméleti workshopok és a spa részlegen való pihenés, medencében hűsölés nyújtja.
 • A különleges élményt a hipermodern, ugyanakkor természetközeli, temperált dómja biztosítja.

Szerdai workshopok - Manpreet Kaurral

November 22-én és 29-én az esti vacsorát megelőző kundalini jóga workshopokat az egyedülálló Manpreet Kaur tartja. A világhírű mantra művész különleges meditációval készül az órákra, így valóban kihagyhatatlan élményben lehet része a hozzánk érkezőknek. A foglalkozást Manpreet angolul tartja, de magyarul is tolmácsolva lesz.
 
Manpreet

Sadhana Singh - november 4-5.

A november 4-5-i napokat különleges vendégünk, Sadhana Singh tartja, aki Olaszországból érkezik hozzánk, hogy ezt a két napot igazán különlegessé tegye.
 
Sadhana Singh Kundalini jóga guru, aki elkötelezett az újdonsült tanárok és leendő oktatók nemzetközi tanítása mellett. Az elmúlt három évtizedben az egész világon megosztotta életének tanulási és tanítási tapasztalatait. Inspirált szerzőként számos könyvet írt a Kundalini jóga gyakorlatáról, fegyelméről és filozófiájáról, valamint annak különböző alkalmazásairól az élet számos területén.
 

Részvételi díjak

ŐSSZEL EXTRA 1+1 KEDVEZMÉNNYEL

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a kundalini jóga pozitív erejét minél többen megtapasztalhassák, ezért egy fő részvételi díjáért plusz 1 fő díjmentesen részt vehet a programokon.

Az alábbi árak minden esetben 2 fő részvételére vonatkoznak:

Egész napos programok

Csütörtök, péntek, szombat, vasárnap

Napijegyek

Vegetáriánus ebéddel

1 napos jegy: 19.900 Ft
2 napos jegy: 34.900 Ft
3 napos jegy: 49.900 Ft
4 napos jegy: 59.900 Ft

melyek magukban foglalják a programokon való részvételt, vegetáriánus és vegán büféebédet szezonális kínálatunkkal, a programok között teaszüneteket 2 fő (1+1) részére.

*a napijegy nem érvényes a szerdai és pénteki vacsorára és az azt megelőző foglalkozásokra.

Csomagok szállással:

Teljes ellátással, spa használattal

1 éjszaka: 69.000 Ft
2 éjszaka: 109.000 Ft
3 éjszaka: 149.000 Ft
4 éjszaka: 189.000 Ft

melyek magukban foglalják az egész napos és az esti programokon való részvételt, a teljes ellátást vegetáriánus és vegán ételekkel, a programok közötti teaszüneteket, kikapcsolódást egyedülálló szobáinkban, két fős elhelyezéssel (1 szoba), spa belépőt, amivel a jógatermek mellett a medence, az óriás jacuzzi és a panoráma szauna is látogatható 2 fő (1+1) részére.

Szerdai vacsora 90 perces kundalini jóga órával

Jegy: 7.500 Ft

mely magában foglalja a vegetáriánus és vegán vacsorát szezonális kínálatunkkal, és az azt megelőző 90 perces foglalkozáson való részvételt 2 fő részére.

Pénteki vacsora 60 perces hangtál relaxációval

Jegy: 7.500 Ft

mely magában foglalja a vegetáriánus és vegán vacsorát szezonális kínálatunkkal, és az azt megelőző 60 perces foglalkozáson való részvételt 2 fő részére.

Miért válaszd a kundalini jógát?

A kundalini jóga stresszoldó, energetizáló hatása miatt egy valós eszköz a mindennapi rutin és stressz harmóniává alakításához. 

A kundalini egy különleges, komplex jóga: a tudatosság és a hétköznapi ember jógájának is nevezett irányzat a spirituális és fizikai gyakorlást ötvözi, célja a tudatalattiban lévő blokkok, félelmek feloldása, a belső erő, a „kundalini energia” felébresztése és aktiválása ászanák (jóga pózok), pranayama (légzéstechnikák), meditáció és mantrák segítségével a magasabb tudatosság és spirituális megvilágosodás érdekében.

A kundalini jógát olyan hírességek gyakolják, mint: Madonna, Cindy Crawford, Demi Moore, Alicia Keys, Miranda Kerr, Rachel McAdams, Jennifer Aniston, illetve a férfiak körében is népszerű, például Al Pacino, Russell Brand, Seal, az REM és a Red Hot Chili Peppers tagjai.

 

A foglalkozások többek között a következő testi és lelki problémák enyhítésében segítenek:

 • Stresszoldás, a hétköznapi problémák elengedése
 • Gondolati függőségek és a negatív gondolatok oldása
 • Önfegyelem és fókusz növelése
 • Magabiztosság és önbizalom építése
 • Deréktáji, nyaki és gerinc melletti idegek lazítása
 • Ülőidegek görcsösségének oldása

Ki lesz az oktatód?

A workshopokat vezető amerikai oktató, Gian Randev, aki elhivatott gyakorlója és tanítója e jógairányzatnak. Gian a híres Yogi Bhajannak, a kundalíni jóga Indiából nyugatra hozójának követőjeként, Tej Khaur Khalsa közvetlen tanítványaként, tapasztalt és hiteles képviselője a fizikai gyakorlás mellett annak is, hogy korunk embere hogyan élhet teljes életet a stresszes hétköznapok kihívása mellett is.

Nagy örömünkre Gian Randev (Ryan) Los Angelesből látogat el hozzánk, a spiritualitást autentikusan, ugyanakkor a modern kor emberének könnyen befogadhatóan tálalja. Vezetésével a gyakorlatokat magyar kundalini oktatók tolmácsolják és mutatják be.

Találkozzunk a Normafa Hotelben!

Szakadj ki a hétköznapokból a Normafa Hotel jóga workshopjain és vidd át a kapott tudást a mindennapokba, kerülj közelebb a teljességhez, nyílj meg a harmóniához!

Gyakran ismételt kérdések

A teljesen kezdőket épp úgy szeretettel várjuk a hétvégén, mint gyakorlott  jógázókat.

A workshopokat nemtől és kortól függetlenül ajánljuk az idősebb korosztálynak és a fiatalabbaknak egyaránt

Szeretettel várunk akár minden eseményünkön, hogy minél inkább elmélyülhess a foglalkozásokban.

Jógaszőnyegek korlátozott számban elérhetőek. Amennyiben rendelkezel saját szőnyeggel, kérjük feltétlenül hozd magaddal.

A légkondicionált dómba kényelmes viseletet ajánlunk, amiben szabadon tudsz mozogni. Hölgyeknek leggings és kényelmes póló tökéletes választás. A foglalkozásokon mezítláb (vagy zokniban)  szükséges részt venni, de papucsot érdemes magaddal hozni, hogy az öltöző, a dóm és az étterem között könnyebben tudj közlekedni.

Öltözőnkben kényelmesen letusolhatsz és öltözhetsz, táskádat pedig zárható szekrényben helyezheted biztonságba.

Wellness szolgáltatásainkat csak szállóvendégeink használhatják, így igény esetén a kétnapos hétvégi csomagot válaszd.

A hotel parkolója a szállóvendégek részére van fenntartva, így a napijeggyel érkezők a hotel melletti fizetős parkolót tudják igénybe venni. A helyszín kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel is, így javasoljuk ennek használatát. A Normafa irányába a következő buszok elérhetőek:

 • Széll Kálmán térről: 21, 221
 • Boráros térről: 212
 • Gyöngyösi utcától (M3): 210B

Az amerikai oktató angol nyelven tartja a foglalkozásokat, amelyek magyar nyelven tolmácsolunk

Az eseményeket OTP SZÉP káryával is ki lehet fizteni.

Elérhetőségünk

Bármely felmerülő kérdés esetén keress bennünket elérhetőségeinken

+36 30 908 06 01

reservations@normafahotel.hu

Ne hagyja ki a következő jóga hétvégénket!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre.

Az űrlapon megadott adataim elküldésével hozzájárulok, hogy a Normawood Kft., mint adatkezelő az űrlapon feltüntetett e-mail címemre az általa nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos hírleveleket küldjön. A Normawood Kft. hírlevélküldés céljából a nevemet és e-mail címemet a hozzájárulásom alapján, annak visszavonásáig kezeli (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja). A hozzájárulásomat jogosult vagyok bármikor visszavonni. A hírlevélküldés céljából végzett adatkezelésre, a Normawood Kft. elérhetőségére, az engem megillető jogokra és jogorvoslati lehetőségekre vonatkozó tájékoztatás a Normawood Kft. honlapján (www.normafahotel.hu) közzétett adatkezelési tájékoztatóban érhető el.